úterý 1. února 2011

Co přinese blízká budoucnost


Copak si na vás chystáme? Rozhodl jsem se napsat krátký článeček o tom co vás čeká a nemine.
Největší novinkou je, že Han Solo přestal být smuggler (on si fakt vydělával pašováním blíže nespecifikovaných věcí, holt drží se svého jména) a nastoupil do práce. Snad můžu prozradit že pracuje pro DHL, kde bude řídit smugglerské operace na mezinárodní úrovni. Doufejme jen, že to nějak  moc neovlivní jeho choutky psát a bude mít na to čas. A samozřejmě přejeme hodně zdaru v práci Hane!
Druhá novinka je opět o Hanovi, ten kluk je prostě hvězda. Natrefil na výprodej komiskových knih a hnedka jich devět nakoupil, těšte se tedy na recenze!
Marv pomalu dočítá Parchanty II, do konce týdne tedy bude recenze. Ještě se mu na kupce povaluje Hellboy: Červ dobyvatel a Silent Hill, takže je o čem psát. Zároveň očekává nějaké překvapení od Comics Centra v podobě dalších knih na recenzi.
A pokud se divíte tomu obrázku, dal jsem to tam abych nás dokopal konečně zrecenzovat dvě knihy Superman: Pro zítřek, které se Hanovi válí doma na poličce.
Ještě se můžete těšit na recenze na Omnibusy a to Vetřelci 1, 2 a 3, Terminátora.

To by bylo tak v krátkosti to co vás čeká v blízké budoucnosti, zachovejte nám přízeň a mějte se jak jen chcete.

4 komentáře:

  1. Kluci, kluci, cekala bych toho vic.. vic pohybu na strankach dailyplanet! Neflakejte to! Co tak zapojit do tohto nejakou zenskou? Ne ze bych se zastavala sveho pohlavi, ale mohlo by to byt zajimave ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak autori jsou vic nez vitani, kdokoliv muze psat, staci poslat recenzi a my ji zverejnime!

    OdpovědětVymazat
  3. Určitě se nám další redaktor jenom hodí, už proto, že by tady přibývalo více článků a žilo to. Určitě nechceme, aby nám to tu umřelo, ale jsme taky časově trochu omezeni, bohužel nejsme profíci:D Takže jak řekl Marv, mužeš nám poslat nějakou svou první recenzi a do budoucna by jsme tě třeba dali jako našeho redaktora, když by se nám líbila. Přece jen nám tu chybí ten ženský pohled na komiks:D

    OdpovědětVymazat
  4. Hane, a kdy jsem rekla ze tu recenzi napisu ja? Ale... challenge accepted :D ale az po tom, co urobim skusku z teorie prava :)

    OdpovědětVymazat