středa 2. února 2011

Sexy Losers


Dneska jen v rychlosti a krátkosti.Určitě čekujte stránky Sexy Losers, kde najdete ranec komiksů zaměřených většinou na eroticky laděné vtipy, z nichž je spousta opravdu velmi podařených a ten zbytek víc než dobrých...
Určitě doporučuji, ale jen pokud jste starší. Nikdy bych neveřil, že mě komiksové stripy budou bavit, ale tyto jsou opravdu více než dobré!

Na hlavní stránce se navíc můžete dočíst, že pro léto 2011 se připravuje film Sexy Losers, který má pod palcem režisér Kevin Smith, který stojí za peckami stylu Jay and Silent Bob nebo třeba Clerks. Pokud to není jen kachna a film bude, tak to bude hukot, Kevin Smith se humoru a sporsťáren nebojí!

A jak sama stránka o sobě říká: "If you're looking for some good ol'fashioned dirty humour and you are comfortable enough with your sexuality as to not be offended by drawn pictures, COME ON IN!"

2 komentáře:

  1. Kdyz uz jste primarne stranka o komiksech, tak bych spis zminil Kevinovy veci jako Mallrats nebo Chasing Amy. Nemluve o jeho angazma v komiksech, jako jsou Spiderman - Evil that men do nebo Batman Cacophony :)

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za koment! O těch filmech jsem nevěděl a o komiksech už vůbec! Nastuduju...

    OdpovědětVymazat