pondělí 7. února 2011

Thor Vs Green Lantern preview

Nazdar všichni fanoušci komiksu,

Do kin se nám v tomto roce hrnou jedni z nejsilnějších hrdinů komiksového světa. Za DC bude bojovat Green Lantern a za Marvel bůh hromu, deště a plodnosti země - Thor.

Těžko říct, který z těchto filmů zatím vypadá lépe. Hvězdně obsazený Thor v čele s Anthonym Hopkinsem a mladým Chrisem Hemsworthem (Star trek) či efekty nabitý Green Lantern, kde hlavní roli Hala Jordna stvárnil známý Ryan Raynolds. 

Co se týče příběhu, u Thora už víme, že je vyhoštěn z Asgardu (sídla bohů) a je poslán na zemi, kde zůstal zbaven všech svých schopností. Jako doktor Donald Blake se má naučit pokoře a poslušnosti. Svoji božskou minulost si připomene, když náhodou najde božské kladivo Mjollnir (má tam být přehlasované o, pro rýpaly:)) 


O Green Lanternovi toho ještě moc nevíme. Osobně mi příběh nejvíce připomíná animovaný film "Green lantern: první let" ovšem s rozdílným koncem. Ukazuje nám, jak se vůbec Hal Jordan dostal k Green lantern po smrti Abin Sura a jak se naučil ovládat moc prstenu. Více najdete v traileru.


Sami můžete posoudit, jak filmy teď vypadají po prvních vypuštěných trailerech, a napište nám své komentáře pod článek, na který film se více těšíte, a kterému více věříte

Za mě je zatím lepší volba pro Thora, ale třeba se to po dalších vypuštěných trailerech změní. Ještě doplním uvedení těchto filmů v tuzemských kinech. Thor nám přinese bouřku do kin 28.4. a Green Lantern přiletí na plátna 16.6. 

"In brightest day in In blackest night, No evil shall escape my sight, Let those who worship evil's might, Beware my power, Green Lantern's light."

May the Force be with you!

3 komentáře:

  1. Začnu nejdřiv Green Lanthernem.
    Až tak moc nemusím ten jeho prsten se kterým dokáže úplně všechno, respektive co jen si daný autor vymyslí. V té animované verzi to bylo trošku moc, uvidíme jak si s tím poradí tady. Na druhou stranu se strašně těším na Rayana, ten chlap má prostě charisma jak hovado.

    Na THORa se teda teším víc, ale jak jsem někde četl, mám strach že to kladivo bude působit poněkud uměle, že to prostě nebude "reálné". Jinak jsem zvědav jak bude THOR pojat, v některých adaptacích má velmi kladný vztah k pivu, to jsem zvědav jak se s tím autoři poperou, ale osobně si myslím, že tam nic podobného raději nebude.

    U obou filmu mám ale strach o rating, že se autoři rozhodnou zpřístupnit to co nejmladšímu publiku a tím pádem trochu sleví z tvrdosti.
    Každopádně jsem hodně natěšený na oba filmy, na THORa ale více.

    A když odbočím, jsem zvědav co udělají se Spider-Manem, má tam být Lizard, což je můj klouček, hned bych si to s ním vyměnil a vyhříval si studenokrevné tělo pod sluníčkem, hehe.

    OdpovědětVymazat
  2. Green Lantern vypada jako ultra gay a za ten kostym bych nekomu dal facku. Takze se ani moc netesim.

    Thoruv trailer mi dava pocit maleho ditete, ktere si pohazuje s gumovym kladivkem. Ale Superbowlovsky teaser zase vysel celkem dobre (kvuli omezenemu prostoru?), takze jsem zvedavy.

    A pokud rict, na co se tesim z tehle dvou vic, tak rozhodne Thor, ptze Lantern me tak nejak vubec nelaka po tom, co jsem videl :/

    OdpovědětVymazat
  3. Tak s Green Lanternem musím souhlasit, kostým je fakt gay:) Nevím jeslti je nejštastnější volba zfilmovat Green Lanterna, jelikož je fakt náročný, co se týče schopností prstenu a taky, že se odehrává většínou v galaxii. No za tu škabošku na očích bych někoho taky nafackoval:D

    Thor zatím celkem dobrý, to kladivo vypadá trochu uměle a kostýmy taky, ale herecké obsazení je fakt boží, tak si myslím, že by to mohlo být fakt koukatelné. Anthony Hopkins by nešel do špatného filmu:))

    Jako půjdu na oba, to samozřejmě, ale zatím to vidím na jasné vítězství Thora.

    U Spider-mana 4 jsem skeptický, všechno se mění a to u herci hlavních hrdinů a doufám, že z toho nevznikne nějaký mišmaš, uvidíme. Zatím mu moc nevěřím:(

    OdpovědětVymazat